Over Meijercarpets

Meijer Carpets – Uw Groothandel voor Particulieren in Vloerbedekking

Welkom bij Meijer Carpets, dé bestemming voor hoogwaardige vloerbedekking en uitstekende service. Wij zijn niet zomaar een vloerbedekkingsspecialist; wij zijn uw groothandel voor particulieren, toegewijd aan het bieden van diverse, kwalitatieve vloeroplossingen die passen bij uw stijl en budget. Bij Meijer Carpets geloven we in het transformeren van huizen door middel van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en betaalbaar.

Groothandel voor Particulieren – Direct Toegang tot Kwaliteit

Als groothandel voor particulieren bieden wij u rechtstreeks toegang tot een uitgebreid assortiment vloerbedekking. Of u nu bezig bent met het vernieuwen van uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, wij hebben de perfecte vloer voor elke ruimte. Onze groothandel maakt het mogelijk om hoogwaardige vloeren aan te schaffen tegen prijzen die concurrerend en aantrekkelijk zijn.

Tapijt Uit Voorraad – Tot 60% Korting op de Staalprijs

Bij Meijer Carpets begrijpen we dat tapijt een tijdloze en comfortabele keuze is voor vloerbedekking. Daarom bieden we tapijt uit voorraad met ruim 70% korting op de staalprijs. Onze uitgebreide voorraad tapijten omvat verschillende kleuren, patronen en texturen, zodat u moeiteloos de perfecte keuze voor uw ruimte kunt maken. Hoogwaardig tapijt was nog nooit zo betaalbaar en toegankelijk.

PVC Vloeren – Stijlvol en Onderhoudsvriendelijk

Ontdek de veelzijdigheid van PVC-vloeren bij Meijer Carpets. Of u nu een klassieke houtlook, moderne tegeldesigns of eigentijdse patronen verkiest, onze PVC-collectie biedt stijl, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. PVC-vloeren zijn ideaal voor drukke huishoudens en voegen een eigentijdse uitstraling toe aan elke ruimte.

Laminaat – Duurzaamheid en Esthetiek in Harmonie

Bij Meijer Carpets begrijpen we de behoefte aan duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloeren. Onze laminaatcollectie biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid en design. Laminaatvloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes en bieden een tijdloze uitstraling. Ontdek de diverse mogelijkheden van laminaat bij Meijer Carpets en geef uw ruimte een vleugje elegantie.

Tapijt – Comfort en Warmte voor Elke Ruimte

Tapijt staat bekend om zijn warmte, comfort en geluiddempende eigenschappen. Bij Meijer Carpets hebben we een uitgebreide collectie tapijten in diverse kleuren en patronen, geschikt voor elke leefruimte. Laat uw ruimte stralen met het luxueuze gevoel van tapijt onder uw voeten.

Vinyl – Veelzijdigheid en Gemak

Vinylvloeren zijn een veelzijdige keuze voor ruimtes die blootstaan aan vocht, zoals keukens en badkamers. Onze vinylcollectie biedt niet alleen duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, maar ook diverse stijlen, variërend van authentieke houtlooks tot moderne tegelpatronen.

Kunstgras – Altijd Groen en Onderhoudsvrij

Onze kunstgrascollectie biedt een onderhoudsvrije oplossing voor liefhebbers van groen. Of het nu gaat om uw tuin, balkon of terras, kunstgras van Meijer Carpets zorgt voor een altijd groene en plezierige omgeving. Geniet van de uitstraling van echt gras zonder de zorgen van sproeien, maaien of onderhoud.

Bij Meijercarpets groeit het mooiste kunstgras

Vloerkleden op Maat – Unieke Stukken voor Uw Ruimte

Bij Meijer Carpets gaan we nog een stap verder: we kunnen van alle rollen op voorraad vloerkleden op maat maken. Of u nu op zoek bent naar een specifieke grootte, vorm of kleur, wij maken vloerkleden die perfect passen bij uw unieke wensen. Personaliseer uw ruimte met een vloerkleed dat niet alleen de vloer bedekt, maar ook een statement maakt.

Bezoek Onze Showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en ons uitgebreide assortiment vloerbedekking en tapijten te ontdekken. Ervaar de kwaliteit van onze producten en profiteer van de voordelen van onze groothandel voor particulieren. Bij Meijer Carpets streven we ernaar om uw huis te voorzien van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook passen bij uw levensstijl en budget. Bedankt voor het kiezen van Meijer Carpets – waar kwaliteit, diversiteit en betaalbaarheid samenkomen.

0
0

Start typing and press Enter to search