Skip to content

Vloertoebehoren, Ondertapijt, Plinten en Schoonloopmatten.

profielen
profielen

Co Pro Graphite-Line 4930

Onze prijs: € 14,95

Kenmerken

  • Dikte: 1.8mm
  • Levering: Per rol á 6.5m2

Bijzonderheden

  • Vloerverwarming: Ja
  • TÜV gekeurd: Nee

Geschikt voor vloersoorten:

  • PVC (losleg of lijm)

Productomschrijving

Graphite-Line ondervloer

De Graphite-Line heeft unieke eigenschappen: Hoge densiteit, zelfklevende laag voor snelle lijmloze installatie, egaliserend vermogen en prima isolerende eigenschappen. Dit te samen maakt het mogelijk snel een PVC vloer (dry-back) te installeren. Het lijmvlies is glasvezel versterkt, waardoor de vloer stabiel blijft ook bij hogere temperaturen. De Graphite-Line Silent is leverbaar op rol van 6,00 meter lang en 1,00 meter breed.

Leg advies Black-Line Silent+:
- De Black-Line Silent+ met de foliezijde naar beneden plaatsen op een schone vloer. De tweede rij over de folieflap heen leggen en de tapestrip verwijderen, daarna aandrukken.

pvc-ondervloer-dryback
pvc-ondervloer-dryback

PLINTEN

 

Compact en compleet, betrouwbaar en betaalbaar

De Co-pro ondervloeren collectie is compact en compleet. Wij vinden dat we het u gemakkelijker moeten maken, in plaats van moeilijker. Onze ondervloeren zijn op twee handen te tellen, maar bieden de oplossing voor een ontelbaar aantal situaties. Randvoorwaarde bij het samenstellen van de collectie is dat deze betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. En dat is gelukt. De Co-pro collectie staat garant voor een betrouwbare en constante collectie tegen de beste prijzen in de markt.

Ambiant Parket · Floorlife Parket · Project · Ambiant Project · Ambiant Design Vloeren · Ambiant Project Tapijt & Naaldvilt · Entreematten · Vloertoebehoren · Plinten · Co-pro · Plak plinten · Hoge plinten · Witte folie plinten · Wit gelakte plinten · Massieve hoge plinten · Massieve afdeklat · Onderhoudsmiddelen · Ondertapijt.

Uitvoeringen

Alle modellen zijn leverbaar in diverse kleuren geanodiseerd aluminium. Daarnaast is een deel van de collectie verkrijgbaar met een AC3 decorfolie. Uniek in het assortiment zijn de antraciet kleurige profielen die goed aansluiten bij de huidige kleurtrend op het gebied van vloeren.

Goed onderhouden entreematten zijn een visitekaartje voor uw woning, kantoor of bedrijf en voorkomen bovendien het inlopen van zand, vocht en vuil. Dit zijn ook nog eens veroorzakers van slijtage van de vloer. Voorkom krassen, slijtage en beschadigingen van uw vloer door het gebruik van een entreemat. De Ambiant Entreematten collectie bestaat uit vele soorten en maten.

 

kijk ook op www.cotap.nl

Scroll To Top
WhatsApp chat