Skip to content

Onderhoud & tips laminaat

 

 

Regelmatig onderhoud voor behoud van uitstraling en langere levensduur

 

ONDERHOUD LAMINAATVLOEREN

De laminaatvloeren van Tarkett houd je eenvoudig schoon door regelmatig stofzuigen. Daarnaast is het goed om de vloer elke twee weken te dweilen. Wring de dweil extreem goed uit, want de vloer mag niet te nat worden. Voorkomen is beter dan genezen. Maak daarom gebruik van een deurmat en beschermdoppen onder meubels. Probeer het schuiven met meubels zoveel mogelijk te voorkomen en gebruik alleen zachte, rubberen wieltjes.

Wil je de vloer reinigen? Gebruik geen schuurmiddelen, was, zeep en daarop gebaseerde producten. Veeg vlekken zo snel mogelijk weg met een schone, droge en absorberende doek. Wil je toch een reinigingsmiddel gebruiken? Kies dan voor producten speciaal voor laminaatvloeren zoals Tarkett Bioclean of Tarkett spraycleaner.

Alle Tarkett-producten zijn samengesteld uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit en worden vervaardigd onder streng gecontroleerde productieomstandigheden. Ze zijn gemaakt om te voldoen aan de zeer veeleisende voorwaarden van architecten, aannemers, eigenaren en gebruikers.

Materiaal van topkwaliteit is maar een deel van het verhaal: de schoonheid en bruikbaarheid van een vloerbedekking is ook afhankelijk van de toegepaste reinigings- en onderhoudsmethodes.

Door deze instructies zorgvuldig op te volgen kost het weinig moeite om elk project tot een succes voor iedereen te maken en uw vloer schoon en mooi te houden, jaar in, jaar uit.

Gebruik schoonloopmatten

Deurmatten van goede kwaliteit die het vuil onder uw schoenen vandaan halen, bij de voor- en achterdeur van uw woning, voorkomen dat vuil en zand uw huis binnen komen. U kunt het vuil dat uw huis binnenkomt met 70% verminderen door gebruik te maken van zowel binnen als buiten matten.

5594cfb1d8412d54c7c3c9c9b0ef30fba5d1ddbf

 

Tarkett Bioclean Reiniger is een milde reiniger voor gelakte vloeren. Reinigt het gelakte oppervlak zonder de beschermlaag aan te tasten of een vette laag achter te laten.

  • Voor de regelmatige reiniging
  • Houdt de beschermlaag van uw vloer intact
  • Makkelijk te verwerken met een Vileda Swepmop
Tarkett Bioclean Reiniger
Scroll To Top
WhatsApp chat