Skip to content

 

Karpetten opmaat gemaakt

thumbs_festonneren-4

Enkele voorbeelden van randafwerkingen van vloerkleden.

Tapijt kan via ons worden geleverd, maar ook kunt u met uw eigen tapijt bij ons komen, om het opnieuw te laten festonneren.

Karpet op Maat

Liever een karpet op maat? In het rond, rechthoek of vierkant?! Dat kan..…nou ja, kan bijna altijd.
Onze karpetten zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten. Nu kan het natuurlijk zijn dat daar niet de juiste maat voor jou bij zit. En je dus op zoekt bent naar een vloerkleed op maat. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kan dus van – bijna – al onze kleden een speciale maat krijgen.
Want wil je juist het karpet onder je hele zithoek leggen, zodat je een eigen eilandje creëert. Of heb je een smalle (lange) gang, of wil je een vierkant kleed. En wat dacht je van een rond kleed?!
Een goede tip is om eerst wat kranten uitleggen op je vloer. Zo zie je direct wat het vlak is dat je karpet inneemt of wat je wil dat het wordt. Als je dan de buitenkanten even opmeet, weet je welke maat jij nodig hebt.  Bij iedere karpet op de site zie je of deze opmaat optie mogelijk is. Voor een rond kleed is dit niet direct te zeggen, dan kan je ons beter even een  mailtje sturen.
Stap 1 Kies een tapijt dat past bij je interieur.
Stap 2 Bepaal de gewenste vorm van jouw vloerkleed; rechthoekig, vierkant of rond
Stap 3 Kies het gewenste formaat. Geen zorgen, ieder formaat is mogelijk!
Stap 4 Kies uit één van de vele randafwerkingen en banden. Iedere afwerking heeft zo zijn eigen uitstraling en kenmerken.
Scroll To Top
WhatsApp chat